Rijksgediplomeerde brandwachten

Active Safety levert door geheel Nederland vele rijksgediplomeerde brandwachten. Deze brandwachten worden vaak ingezet op (dwingend) advies van verzekeraars, de gemeente of op advies van uw eigen BHV organisatie. Onze rijksgediplomeerde brandwachten zijn allen opgeleid door brandweer Nederland en beschikken minimaal over het diploma manschap A.

Echter hebben vele rijksgediplomeerde brandwachten meerder diploma’s zoals chauffeur/pompbediener, bevelvoerder of diverse preventieve certificaten. Maar ook rijksgediplomeerde brandwachten met genoemde diploma’s aangevuld met industriële diploma’s als mangatwacht en gasmeten komen veelvuldig voor. Afhankelijk van de soort brandwacht die u vraagt zetten wij de juiste persoon in. Active Safety heeft een bestand van ruim 450 rijksgediplomeerde brandwachten.

Werkzaamheden van de rijksgediplomeerde brandwacht

De rijksgediplomeerde brandwachten van Active Safety worden ingezet op vele projecten door geheel Nederland. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Brandmeldcentrale storing, uitval, onderhoud of vervanging

  • Sprinklerinstallatie storing, uitval, onderhoud of vervanging

  • Na grote branden waarbij een brandwacht de taak controle of nablussen kan uitvoeren

  • Op evenementen als controle bij overbrugging van rookmelders, als BHV’er, als EHBO’er etc.

  • Op bouwterreinen als brandwacht bij las en slijpwerkzaamheden, als mangatwacht, safety officer of voor gasmeten

  • Als lid van een emergency rescue team (ERT)

  • BHV’er bij een tekort binnen uw organisatie

  • En vele andere klussen….


De brandwachten van Active Safety lopen in de uren dat ze benodigd zijn diverse ronden om en door het pand. Ze controleren hierbij op keuringsdata van brandblusmiddelen en ehbo benodigdheden, bereikbaarheid van de blusmiddelen, signaleringen van vluchtroutes en nooduitgangen en of nooduitgangen niet geblokkeerd en dat ze toegankelijk zijn. Tevens gaat er een preventieve werking van de brandwachten uit. Er is immers iemand aanwezig in uw pand die op onregelmatige tijden een ronde loopt.

U ziet dat het werk van een rijksgediplomeerde brandwacht uiteenlopend is. Allen hebben ze echter altijd een ding gemeen: ze leveren zeer hoge kwaliteit, zijn betrouwbaar en gaan voor 100% veiligheid. Dat is waar Active Safety voor staat. Kwaliteit, veilig en betrouwbaar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van rijksgediplomeerde brandwachten van Active Safety? Wij zorgen er voor dat men bij u op locatie komt! In nette herkenbare kleding en in het bezit van eventuele communicatiemiddelen en de juiste diploma’s. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een rijksgediplomeerde brandwacht nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.