Servicemedewerkers

Active Safety heeft een groot netwerk aan servicemedewerkers. Een servicemedewerker is iemand die mensen helpt, begroet en kleine taken uitvoert. Het helpen van mensen kan alleen al door het luisteren en het beantwoorden van vragen. Taken en werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het begroeten van passagiers of klanten, het gebruik van apparatuur of andere zaken uitleggen, kleine maaltijden of drank serveren of vragen beantwoorden die betrekking hebben op de reis of een andere geleverde dienst. Afgelopen jaar (2020/2021) hebben wij vele servicemedewerkers ingezet vanwege de corona / covid-19 pandemie. Op supermarkten, bouwmarkten en diverse andere soorten winkels vroegen ze mensen om een mondkapje te dragen, waren ze bezig met het schoonmaken van winkelkarretjes en zorgden ze voor het bewaren van de 1,5 meter afstand. Servicemedewerker is een heel breed vak. Wij leveren onder andere vele servicemedewerkers op luchthavens, tijdens evenementen, in het openbaar vervoer en in diverse gebouwen als receptiemedewerk(st)er. Ze leveren de diensten altijd netjes gekleed en met veel plezier en een glimlach! Afhankelijk van wat u zoekt leveren wij de juiste persoon voor de werkzaamheden.

Taken van een servicemedewerker

Zoals gezegd is het zijn van servicemedewerker breed. Er zijn vele werkzaamheden die een servicemedewerker kan uitvoeren. enkele van de belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Het begroeten van passagiers of bezoekers

  • Het uitvoeren van (lichte) receptionele taken en het te woord staan van bezoekers van uw bedrijf

  • Het uitdelen van promo materiaal tijdens een evenement

  • Klantenservice in het veld, bijvoorbeeld bij het inchecken of het kopen van tickets in het openbaar vervoer

  • Het houden van toezicht op veiligheid

  • En nog vele andere werkzaamheden…


Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in het afnemen van servicemedewerkers van Active Safety? Wij zorgen er voor dat onze servicemedewerker bij u op locatie komt! In de juiste kleding zoals u dat wenst. Daar waar men soms zelf nog spullen moet regelen levert Active Safety het hele pakket in één! U heeft er geen omkijken meer naar!

100% kwaliteit en tevredenheid. Dat is waar wij voor gaan!

Meer informatie…
Offerte aanvragen

Heeft u met spoed een servicemedewerker nodig? Bel dan ons piketnummer:

085-1306781

Active Safety is NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd. Betrouwbaar en veilig!

Active Safety is ruim 20 jaar actief op het gebied van brandwachtdiensten, beveiligingsdiensten en BHV en EHBO opleidingen. Wij zijn erkend door verzekeraars en gemeente en zijn NEN-4400-1 en VCA* gecertificeerd.